Skip to content

Mine Fem Favoritter med Camilla Karstad

Camilla Karstad om ubetinget kærlighed, weekendmorgener med fire børn – og hendes fem STUDIO MINI favoritter

Hej Camilla. Vil du introducere dig selv og din familie?

“Jeg hedder Camilla Milsted Karstad, er 44 år og er gift med Mikkel som er kok og foodstylist. Sammen har vi 4 børn: Oscar 21 år, Alma 15 år, Konrad 13 år og Viggo 9 år. Vi bor i en lejlighed på Østerbro.

I september købte vi sommerhus, et lille sort træhus i Asserbo på en stor naturgrund. Det er vi i gang med at få sat i stand. Hvis alt går efter planen, bliver det klart til foråret, og vi glæder os meget til at tilbringe weekender og ferier deroppe, hvor vi bare kan nyde skoven, havet, roen og hinanden. 

Jeg er direktionssekretær i Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune, og sidder inde på Københavns Rådhus – en fantastisk arbejdsplads i meget smukke omgivelser.

Min mand og jeg har også en lille pop-up restaurant, hvor vi afholder en middag om måneden. Man køber billetter over Instagram og bliver sat ned ved et langbord sammen med de andre gæster, som man ikke kender i forvejen. Der kan være 16 gæster og vi serverer 6 grønne retter og en dessert.”

Hvordan ser en ideel dag ud for dig?

“Min mand og jeg tager hver morgen ud og bader, og om vinteren går vi også et smut i sauna. Det er en fantastisk måde at starte dagen på, og jeg er blevet helt afhængig af det. Når vi kommer hjem, vækker vi børnene, spiser morgenmad og så er det afsted i skole og på arbejde. I de her corona-tider arbejder jeg hjemmefra hver anden dag, og de morgener giver en særlig ro, og det er skønt, at vi ikke alle skal ud ad døren på samme tid. De dage hvor jeg skal ind på arbejde, nyder jeg min cykeltur gennem byen. 

I weekenden bruger vi meget tid ved morgenbordet. Vi bager brød, lytter til god musik og læser avis og som børnene vågner kommer de en efter en ud til os og spiser med. 

Min mand og jeg er også begyndt til yoga, det er vi blevet meget glade for, og vi prøver at få tid til det et par gange i løbet af ugen.”

Hvad er det bedste ved at være mor?

“Det bedste ved at være mor er den ubetingede kærlighed, som jeg har til mine børn og den kærlighed de giver til mig. Jeg elsker dem over alt på jorden. Vores børn er meget spredt i alder og jeg holder meget af at følge de forskellige steder de er i livet – det er en kæmpe gave. De er 4 fantastiske mennesker med hver deres personlighed, og jeg er så stolt af dem.”

Hvor finder du oftest inspiration?

“Jeg er meget inspireret af min søster Cecilie Milsted Lind, der er arkitekt og designer bag tøjmærket MILSTED. Jeg får også inspiration fra Instagram, magasiner, rejser og museer.”

Hvilke produkter er dine fem favoritter – og hvorfor?

  1. Lagkagelys De fineste lys! De skal i lagkagen til næste fødselsdag.
  2. Bonton Stofnet Perfekt weekendtaske til sommerhuset.
  3. Mason Pearson Hårbørste Den bedste hårbørste, og så er den også smuk at se på.
  4. Strikket Charcuterie Hvis børnene var små, så havde jeg købt dette legemad til dem.
  5. Gymnastikringe i Egetræ De her gymnastikringe vil være gode at hænge op i et træ i sommerhuset.

Cart

Your cart is currently empty.

Start shopping

Select options