Mine Fem Favoritter med Josefine Ekstrand

Josefine, stifter af det danske børnemærke Leo Leo Copenhagen deler her hendes tanker omkring moderskab, en ideel dag – og hendes fem STUDIO MINI favoritter

Josefine, vil du introducere dig selv og din familie?
“Jeg hedder Josefine Ekstrand, er 35 år og bor i Portugal med min mand Emil og vores to børn Leopold (4) og Hilma (2). Sidste år solgte vi alt hvad vi ejede, købte en gammel bus, som vi satte i stand, og dernæst kørte i den fra Danmark til Portugal, hvor vi bor nu”. 

Hvordan ser en ideel dag ud for dig?
”En ideel dag for mig er når solen skinner og børnene kan lege udenfor, imens jeg arbejder fra vores hjemmekontor. Til frokosttid mødes vi i haven, spiser lidt mad, og senere på eftermiddagen laver vi lige præcis det, vi har lyst til – om det er at gå en tur, eller at blive hjemme og hygge”.

Hvad er det bedste ved at være mor?
”Min mand Emil og jeg besluttede for to år siden, at vi ville være sammen med vores børn på fuldtid. For at have mulighed for det blev vi nødt til at foretage nogle store ændringer i vores liv, der bl.a. inkluderede, at flytte fra Danmark til Portugal. I den process har jeg opdaget, at forældreskabet for mig er lige dele berigende, hårdt, sjovt og livsbekræftende. Jeg elsker at være mor og at være vidne til den udvikling, jeg ser, både i mine børn og i mig selv. Det er en meget stor gave at få lov til det”.

Hvor finder du inspiration? 
”Jeg elsker at gå på loppemarked, og jeg bliver så glad, når jeg finder vintage legetøj, der stadig er i god stand. Jeg elsker også at læse om inspirerende kvinder, og jeg har forskellige “muser”, som jeg følger på Instagram. Sidst, men ikke mindst – og måske en smule sukkersødt – så bliver jeg meget inspireret af de snakke, jeg har med Emil”.

Hvilke fem STUDIO MINI produkter er dine Fem Favoritter?
”Det er næsten umuligt kun at vælge 5 produkter! Der er jo så mange ting, jeg er vild med.

Rafa-Kids B Bordet er helt klart på ønskelisten. Vores søn Leopold elsker at sidde for sig selv og være kreativ på alle mulige måder. Detaljerne ved bordet her, såsom skufferne nedenunder, er helt perfekte – særligt fordi, han har nået en alder, hvor han gerne vil gemme nogle af hans ting væk fra hans lillesøster.

Emil og jeg har bygget et helt hjem af krydsfiner, og vi elsker begge to det rene og enkle udtryk, som det materiale giver. Sengene fra Oeuf NYC har samme simple design og udtryk. Jeg er særligt vild med Perch Juniorsengen; den er helt fantastisk. Den er så smuk, at jeg endda ville bruge den som en lille sofa i stuen, når børnene engang er blevet for store til den.

Jeg er uddannet tekstildesigner, men jeg elsker alt ved legetøj, og derfor må jeg nævne de strikkede puder fra Oeuf NYC. Jeg ved ikke om børnene forstår humoren i puderne, men jeg elsker dem og Vandflaske-puden har længe stået højt oppe på min ønskeliste.

Jeg tabte en masse hår efter jeg fik børn, og nu er jeg i gang med, at få glans og fylde tilbage igen. Jeg er overbevist om, at min børste hjælper med til det. Nu har jeg så to langhårede børn, og jeg ville elske at give dem en børste hver fra Mason Pearson. De børster er bare de bedste!

Sidst, men ikke mindst, så er Kaninlampen fra Heico også en af mine favoritter. Vi har haft den med os i bussen hele vejen fra København og ned igennem Europa – og nu har den fået en fin plads her i vores hus i Portugal. Den er så sød, og vores datter Hilma elsker at give den kram, som om den var et rigtigt kæledyr”.

Følg også med hos Josefine and Emil og deres @leoleojournal eventyr her.

Tusind tak, Josefine!

Leave a comment

All comments are moderated before being published