Skip to content

Mine Fem Favoritter med Tanja Bjerring

Stifter og indehaver af Specialday Tanja Bjerring om at løbe og nå et dyp i havet før huset vågner – og hendes fem STUDIO MINI favoritter

Hej Tanja! Vil du introducere dig selv og din familie?

“Jeg hedder Tanja, og er stifter og ejer af Specialday. Hos Specialday designer, producerer og distribuerer vi bøger, papirvarer og tilbehør til børnefamilier. Jeg er mor til Thea på 15 år, og så har jeg Nola og Wilbert på 4 år sammen med Christian”.

Hvordan ser en ideel dag ud for dig?

“Min dag starter før resten af huset vågner. Jeg elsker at løbe en tur, slutte af med et dyp i havet og nå hjem lige til de andre vågner. Det er så dejligt når børnene står op, og stadig er varme og halvt sovende. Så sidder vi sammen indtil de er helt vågne. Når alle er klar laver vi morgenmad, og her foretrækker jeg en smoothie og kaffe. Hvis alt det her sker så er min dag altså virkelig kommet godt fra start!

Når de små er afleveret i børnehaven tager jeg på kontoret. Jeg deler kontor med 7 andre selvstændige kvinder, og jeg nyder, at vi hjælper hinanden, spørger hinanden til råds og får input, på trods af, at vi alle laver noget forskelligt. Det giver en skøn følelse af fællesskab og er næsten det samme som at have kolleger.

Efter arbejde, og når de små er hentet, mødes vi alle derhjemme. Thea har typisk travlt med veninder og arbejde, men på en ideel dag er hun også hjemme, og vi hygger os, leger og laver mad sammen, som vi spiser i haven.”

Hvad, synes du, er det bedste ved at være mor?

“Ret kliché måske – men det skønneste ved at være mor er den følelse af ubetinget kærlighed, som jeg har til mine børn. Jeg elsker dem så højt, at jeg helt kan få sommerfugle i maven. Den glæde jeg kan have ved at se på dem; det er næsten som at være nyforelsket.

Jeg føler mig også meget privilegeret ved at have både en teenager og små børn i huset. Jeg elsker at følge Thea udvikle sig til at blive til en ung kvinde – og se konsekvenserne af hvor hun er i livet lige nu, på godt og ondt – og vide, at efter hende følger hendes lillebror og lillesøster.”

Hvor finder du oftest inspiration?

“Jeg er så heldig at være omgivet af mange kreative, stærke og inspirerende kvinder – min mor og mine veninder inspirerer mig dagligt, på alle mulige måder.”

Hvilke produkter er dine fem favoritter – og hvorfor?

“De første to favoritter jeg vil nævne er bøger fra Specialday.

Den første er en bog fra vores Bedsteforældre-serie. Det er en bog, som bedsteforældrene udfylder til deres barnebarn, og handler om alt fra deres barndom, ungdom, rejser, kærlighed og meget mere. Jo ældre jeg selv bliver, jo mere synes jeg, at historier om og fra vores familier er så vigtige at dokumentere og huske på. Jeg ville selv elske, at have sådan en bog udfyldt til mig, lavet af mine bedsteforældre.

Den anden bog er vores nyudgivelse af Mine Første År. Altså, tiden med børn går jo så hurtigt og der er så meget, som jeg allerede har glemt fra da de 3 var små. Så en udfyldt – eller bare semi-udfyldt – Mine Første År hjælper mig på at huske alle de ting, jeg aldrig vil glemme.

Her er mine fem STUDIO MINI favoritter: 

1. Højstolen fra Kaos. Den er så pæn og smart, at den kan foldes sammen!

2. Alle Bonton puderne. Jeg har købt en del til mine børns værelser, og de har sådan nogle fine farver.

3. Påfugle Blyantsholderen fra EO. Det er sådan en fin måde at opbevare blyantsfarver på.

4. Egetræsgyngen fra Lillagunga. Den har sådan et fint, enkelt og smukt design.

5. En Banwood First Go balancecykel. Cyklen er både pæn og styrker børnenes koordination og balance.”

Du kan følge Tanja og Specialday her.

Tusind tak, Tanja!

Cart

Your cart is currently empty.

Start shopping

Select options